Home

Hallo daar, welkom op mijn website!

Ik ben Loes en hier deel ik al mijn verhalen, foto’s en ervaringen over mijn leven als een expat, mijn reizen en avonturen in het buitenland.
In juli 2017 zijn mijn man Maarten en ik voor twee jaar vertrokken naar Indonesië. Zoals je op mijn website kunt lezen, is het daar een fantastische tijd geweest. Daarnaast hebben we nog talloze reizen kunnen maken en je kunt je voorstellen dat het bijzondere expatleven ons vele mooie ervaringen rijker heeft gemaakt.

In april 2020 hebben we daarom opnieuw de knoop doorgehakt om weer een avontuur aan te gaan. Onze keus is gevallen op de grootste stad van een van de grootste landen ter wereld. Een uniek en bijzonder land waar maar weinig mensen bekend mee zijn: KAZACHSTAN! We zullen gaan verhuizen naar de metropolische stad Almaty (Alma-ata) en we zijn ontzettend enthousiast.
Wat ik over Kazachstan weet? Zeer weinig eigenlijk, zoals de meesten onder ons. Maar wie er stoer genoeg is om naar zo’n vreemd land te verhuizen? Ik dus. Met man. En kind. Dat beloofd dus weer een bijzonder avontuur te worden!
Omdat het verhuizen naar het buitenland niet zomaar eventjes gaat en het altijd een uitdaging is om een nieuw leven op te bouwen in een ander land, kun je in mijn dagboek lezen hoe ik dit ervaar. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren vele reizen gemaakt en staan er nog veel meer op de planning, dus lees vooral mijn blogs over mijn reizen en bekijk mijn foto’s voor wat (reis)inspiratie.

Kijk gerust even rond op mijn website!

Het is tijd.
Tijd, voor een nieuw avontuur!

22 reacties op ‘Home

 1. Loes, we kennen elkaar niet. Maar ik ken jouw oma, vader en moeder. Ik zou het heel leuk vinden om jouw avonturen te lezen. Ik wens Maarten en jou een mooie tijd in Jakarta. Veel geluk daar!

  Like

 2. Lieve Loes.
  Wat ongelooflijk spannend en stoer wat jullie gaan doen. We gaan jullie zeker volgen via deze weg. Heel veel succes daar. En ik weet zeker dat met zo’n kans om daar te.gaan settlen dat het jullie zeker gaat lukken.
  Dikke knuffel en veel reisplezier.
  Groetjes rob yolanda en joey halmans

  Geliked door 1 persoon

 3. Beste Loes, leuk om je blog te lezen. Ik wil graag volgen wat jij en Maarten beleven in Indonesië. Ik ben Ineke Wijkhuijs-v.d. Driest, een goede, Zeeuwse, vriendin van Nicoline. Ik wens jullie een mooie, zinvolle tijd toe in Indonesië. Hartelijke groeten voor jou en voor Maarten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s